News Flash:

Targ de joburi la Timisoara

7 Februarie 2014
1266 Vizualizari | 0 Comentarii
Unul dintre cele mai interesante târguri de joburi organizat în România va avea în această primăvară o ediţie şi la Timişoara. Cu oferte provenite de la câteva zeci de companii de primă mână, la jumătatea lunii martie va avea loc o nouă ediţie a evenimentului. Cu o tradiție de 8 ani, targul intitulat Angajatori de TOP a este dedicat profesioniştilor şi studenţilor aflaţi în căutarea unui job. Incepand cu anul 2006, evenimentul este unul dintre cele mai apreciate pe piaţa de resurse umane, adunand printre ofertanţi cateva dintre mai importante companii din Romania.
Deocamdată au confirmat peste 50 de companii, din partea acestora existand un interes crescut în domeniile IT&C, FMCG, BPO, financiar-bancar, inginerie şi consultanţă.
Ediţia timişoreană a targului va avea loc în zilele de 14 şi 15 martie. Cea de-a patra ediţie Angajatori de TOP Timișoara va oferi vizitatorilor şansa să interacţioneze cu reprezentanţi ai companiilor participante, să aplice pentru posturile respective şi să participe la workshop-urile susţinute de companiile participante.
„Timișoara este un important centru de dezvoltare economică din regiune, centru universitar cu vechime şi recunoaștere naţională prin buna pregătire şi profesionalismul absolvenţilor. In plus, interesul companiilor şi susţinerea partenerilor cu tradiţie, ne-a determinat să reorganizăm cel mai mare eveniment de carieră, Angajatori de TOP în Timişoara” a declarat Adrian Stănescu, Project Manager, Angajatori de TOP. Tion.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1084 (s) | 22 queries | Mysql time :0.031270 (s)