News Flash:

Lucruri frumoase se vor întâmpla

Ce își dorește administrația municipiului Timișoara pentru zona Pieței Timișoara 700

16 Octombrie 2023
153 Vizualizari | 0 Comentarii


Administrația municipiului Timișoara dorește să aducă îmbunătățiri în zona Pieței Timișoara 700, care vor consta în lărgirea trotuarelor, crearea de piste de biciclete, extinderea spațiilor verzi și amenajarea de parcări noi.

„În momentul actual, în condițiile deteriorării avansate suferite, calitatea urbană a spațiului public este în scădere, prezentând disfuncționalități, ceea ce va cauza în timp o scădere a potențialului turistic și ecnomic a municipiului Timișoara”, se precizează în caietul de sarcini.

Această intervenție se va concentra pe trei străzi principale: C. Brediceanu, Paris și Cornel Enescu. Se va reconfigura și lărgi trotuarele pentru a face mai mult loc pietonilor, se vor îmbunătăți zonele verzi prin intermediul unui concept de plantare integrat și se va repara carosabilul, adăugând și locuri de parcare pentru necesitățile comercianților din piață. 

„Investiția va asigura reabilitarea, modernizarea și reorganizarea spațiilor publice urbane (zone pietonle, zone destinate traficului auto și parcărilor) prin reconsidererea de utilizare a acestora, decongestionând circulația, crearea de noi spații verzi – intervenții menite că crească calitatea vieții cetățenilor Timișoarei”, se arată și în tema de proiectare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005204 (s)