News Flash:

Sute de tone de marfuri de contrabanda, capturate de politistii aradeni

3 Decembrie 2013
1210 Vizualizari | 0 Comentarii
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad au participat o amplă acţiune naţională de verificare a operaţiunilor de achiziţie intracomunitară / import de carne, produse din carne, legume, fructe, dulciuri şi obiecte ornamentale, derulată de Poliţia Română, reuşind să confişte aproape 200 tone de mărfuri introduse ilegal în ţară.
'Peste 200 de poliţişti au luat parte la acţiunile desfăşurate la nivelul judeţului Arad, acţiuni care au vizat în special punctele de trecere a frontierei Nădlac şi Vărşand, acţionând pentru combaterea evaziunii fiscale cu produse intracomunitare', a declarat luni, pentru AGERPRES, comisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al IPJ Arad. 

Potrivit sursei citate, în cadrul acţiunilor au fost monitorizate transporturile din aceste categorii de produse prin amplasarea de filtre, în echipe mixte, compuse din poliţişti de investigare a fraudelor şi poliţie rutieră.

'În urma acestor acţiuni au fost confiscate mărfuri constând în legume, fructe, carne,  produse din carne şi dulciuri, în valoare de peste 500.000 de lei. Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 42 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 195.000 de lei', a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Acţiunile la care au participat poliţiştii arădeni s-au înscris într-o amplă acţiune naţională desfăşurată de Poliţia Română, având ca scop verificarea operaţiunilor de achiziţie intracomunitară/import de carne, produse din carne, legume, fructe şi obiecte ornamentale.
Acţiunea s-a derulat în principalele centre comerciale en-gros de pe raza municipiului Bucureşti, a judeţului Ilfov, în Portul Constanţa, în zona punctelor de trecere a frontierei şi pe principalele căi de acces în zona Bucureşti-Ilfov, fiind monitorizate transporturile din aceste categorii de produse prin amplasarea de filtre, în echipe mixte, compuse din poliţişti de investigarea fraudelor şi poliţie rutieră.
În cadrul acestei acţiuni naţionale care s-a desfăşurat sub coordonarea de specialitate a Direcţiei de Investigarea Fraudelor şi cu sprijinul Direcţiei de Ordine Publică, Direcţiei Rutiere şi Direcţiei de Poliţie Transporturi din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au acţionat aproape 2.000 de poliţişti. AGERPRES

ipj arad
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006383 (s)