News Flash:

Ministrul Muncii: "Sustin proiectul privind grupa de munca pentru cei care au lucrat in conditii grele"

28 Noiembrie 2013
1229 Vizualizari | 0 Comentarii
mariana campeanu
Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a declarat, joi, că susţine proiectul prin care cei care au lucrat în condiţii grele se încadrează în grupa I de muncă şi se pot pensiona mai devreme, precizând că este vorba, la un calcul foarte estimativ, de 20.000 de persoane. "Susţin această iniţiativă legislativă, pentru că este vorba de o discriminare şi orice discriminare trebuie reparată, însă modul în care se va face această reparaţie, modul în care va fi aprobată şi forma în care va fi aprobată va fi la latitudinea parlamentarilor", a afirmat Câmpeanu.

Ea a adăugat că nu a făcut nicio declaraţie potrivit căreia FMI s-ar opune acestei iniţiative legislative şi nici nu a fost contactată de reprezentanţii FMI în acest scop şi nici nu a declarat că se opune iniţiativei legislative.

Câmpeanu a arătat că nu a comunicat niciodată că este vorba de 60.000 de persoane aflate în această situaţie şi că, dintr-un calcul foarte estimativ al ministerului, numărul acestora nu va depăşi 20.000 pentru anul viitor. Mediafax

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005040 (s)