News Flash:

Catalin Predoiu: "Este ceva suspect in entuziasmul juvenil si infantil al liderilor dupa acordul cu China"

29 Noiembrie 2013
1308 Vizualizari | 0 Comentarii
Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a spus, joi, la Constanţa, că a văzut ceva suspect în "entuziasmul juvenil" al guvernanţilor după semnarea acordului cu China şi se întreabă de ce lipsea steagul UE la reuniunea romano-chineză de miercuri, de la Parlament. "Ce văd în ultimele zile mă pune pe ganduri. Mă pune pe ganduri pentru că nu văd nimic rău în a semna un acord comercial cu China, dar văd ceva suspect în entuziasmul juvenil şi infantil al şefilor noştri de Guvern şi de Senat care îşi freacă mainile că au semnat şi ei trei hartii acolo şi se ploconesc şi jignesc într-un fel voinţa noastră, pentru că atunci cand s-a intrat în Uniunea Europeană şi în NATO 80-90 la sută din romani au vrut acest lucru, s-au făcut sondaje şi în continuare suportul popular este în acest sens. Atunci vreau să întreb de ce în Parlamentul ţării, ieri, cand au fost alocuţiunile primilor miniştri roman şi chinez lipsea steagul Uniunii Europene? Este asta o întamplare?", a declarat Predoiu, joi seară, la Constanţa.
El crede că Romania trebuie să rămană constantă în interesele geostrategice care ne garantează securitatea şi ne vor garanta şi bunăstarea.
"Noi trebuie să rămanem constanţi în interesele noastre care sunt legate de alianţele geostrategice cu clubul euroatlantic. Această alianţă geo-strategică ne-a garantat şi ne garantează securitatea şi ne va garanta şi prosperitatea pentru că, să ştiţi, în Vest sunt mai mulţi bani ca în Est numai să ştim să-i aducem. Problema este că acei bani nu vin acolo unde există mafie, dispreţ faţă de lege, acolo unde se jigneşte justiţia, acolo unde se calcă în picioare statul de drept", a precizat liderul PDL. Mediafax.ro

china
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1304 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005853 (s)