News Flash:

Vreți să deveniți jarndarmi, polițiști sau pompieri?

S-a dat startul unei noi sesiuni de admitere în unitățile de învățământ postliceal ale MAI

19 Octombrie 2023
187 Vizualizari | 0 Comentarii


Ministerul Afacerilor Interne a inițiat o nouă sesiune de admitere în instituțiile de învățământ postliceal ale ministerului! Sunt puse la dispoziție aproape 2.900 de locuri pentru viitorii agenți de poliție, jandarmi, pompieri și polițiști de frontieră. Perioada de înscriere a început pe 18 octombrie și se încheie pe 05 noiembrie 2023.

Distribuția locurilor disponibile este următoarea:

Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" - Câmpina - 1.340 de locuri.
Școala de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" - Cluj-Napoca - 300 de locuri.
Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră "Avram Iancu" - Oradea - 240 de locuri.
Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" - Drăgășani - 350 de locuri.
Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi "Petru Rareș" - Fălticeni - 350 de locuri.
Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu" - 300 de locuri.

„În perioada 18 octombrie – 05 noiembrie 2023 (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică), candidații pot depune cererile de înscriere, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unității de recrutare (structurile de resurse umane cu sarcini de recrutare) aflate în unitățile din subordinea Inspectoratului General al Poliției Române, Inspectoratului General al Poliției de Frontieră Române, Inspectoratului General al Jandarmeriei Române și Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, precum și la structurile de resurse umane cu sarcini de recrutare din aparatul central al inspectoratelor generale, potrivit organizării administrativ-teritoriale și specialității pentru care optează candidații – poliție, poliție de frontieră, jandarmi, pompieri, în raport de oferta educațională și de domiciliul/reședința înscrise în cartea de identitate”, transmite MAI.

Candidații trebuie să aibă în vedere că termenul limită pentru depunerea documentelor pentru dosarul de recrutare este 24 noiembrie.

Evaluarea psihologică a candidaților va fi efectuată conform dispoziției directorului Centrului de Psihosociologie al MAI, în conformitate cu planificarea stabilită în colaborare cu structurile responsabile de recrutare.

Probele de evaluare a performanței fizice se vor desfășura în perioada 7 – 13 decembrie 2023.

Examenul de evaluare a cunoștințelor va avea loc la data de 16 decembrie 2023.

Pentru informații detaliate despre procesul de înscriere, recrutare și examene, puteți accesa site-ul Ministerului Afacerilor Interne, secțiunea Carieră.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008018 (s)