News Flash:

Caz ciudat la Cluj-Napoca

Tânăr prins drogat la examenul pentru obținerea permisului de conducere

31 Octombrie 2023
175 Vizualizari | 0 Comentarii


În timpul unui examen pentru obținerea permisului de conducere în Cluj-Napoca, a avut loc un incident neobișnuit. Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost surprins cu un pliculeț ce conținea urme suspecte de substanțe interzise în timp ce susținea proba practică pentru categoria C a carnetului de șofer.

Tânărul se afla în camionul de examinare împreună cu examinatorul, iar în momentul în care i s-au cerut documentele de identificare, el a înmânat cartea de identitate și permisul de conducere. Între aceste documente, examinatorul a observat un pliculeț transparent care conținea urme de praf alb. Suspectând ceva neobișnuit, examinatorul a solicitat intervenția colegilor de la Poliția Rutieră, care au oprit vehiculul pe marginea drumului pentru a investiga situația.

Testarea pentru alcoolemie a indicat un rezultat negativ, dar aparatul DrugTest a semnalat prezența unor substanțe interzise. Ca urmare, tânărul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea testării prezenței substanțelor psihoactive.

În cele din urmă, tânărul nu a obținut permisul de conducere, iar în plus, el riscă acuzații penale pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau sub influența unor substanțe psihoactive, în cazul în care se confirmă că a participat la examenul de șofer sub influența drogurilor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005003 (s)