News Flash:

Stroe, noul ministru al Transporturilor: "La Ministerului Transporturilor se taie frunza la caini"

7 Noiembrie 2017
984 Vizualizari | 0 Comentarii
felix stroe

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a declarat marti, in cadrul comisiei parlamentare pentru Transporturi si Infrastructura, ca va reduce numarul angajatilor din structura centrala a Ministerului Transporturilor la 300, de la 438, "pentru ca se taie frunza la caini".
Comentand reorganizarea pe care intentioneaza sa o realizeze in cadrul companiei aeriene Tarom, ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a declarat ca procesul de restructurarea va avea loc inclusiv in structura centrala a ministerului pe care il conduce.

„In ceea ce priveste restructurarea, da, se va face, se va face ferm, pentru ca trebuie, nu de dragul de a o face, inclusiv in structura centrala a Ministerului Transporturilor. Am analizat cu secretarul general situatia si din 438 de posturi vom ramane cu 300, foarte rapid, pentru ca se taie frunza la caini in multe birouri din Ministerul Transporturilor”.

In ceea ce priveste compania Tarom, ministrul a declarat ca „trebuie sa umblam la structura de personal. Nu stim daca vom vorbi si de numarul de personal. Trebuie sa procedam de urgenta la o restructurare a companiei”.
Cel mai mare salariul in MT este de 5.300 de lei net - al secretarilor de stat. Un consilier al ministrului castiga 2.300 de lei, iar un sofer si o femeie de serviciu au 1.400 de lei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004708 (s)