News Flash:

Starea lui Mihai Campineanu este in continuare critica

22 Octombrie 2013
1238 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Campineanu

Starea liderului formaţiei Şuie Paparude, Mihai Campineanu, rămane în continuare critică, deşi este stabil din punct de vedere hemodinamic, dar intubat şi în comă indusă.

El este internat, de luni, la secţia de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Timişoara, pentru investigaţii neurologice. El a fost transferat de la Institutul de Boli Cardiovasculare Timişoara, unde i s-au aplicat două stenturi care i-au stabilizat funcţia cardiacă, după cele trei stopuri cardiace pe care le-a suferit în noaptea de sambătă spre duminică.

'Examenul RMN făcut pacientului a indicat faptul că leziunile cerebrale (provocate de neirigarea corespunzătoare a creierului din cauza infarctelor cardiace repetate, n.r.) nu sunt chiar atat de deosebite şi ar exista şanse de revenire. Am înţeles că i-au apărut şi mişcări spontane, involuntare, dar este în comă indusă medicamentos pentru a-i proteja activitatea cerebrală', a declarat marţi, pentru AGERPRES, doctorul Florică Bîrsăştean, director medical al Spitalului Judeţean Timişoara.

Potrivit altor surse medicale din SJU, starea cantăreţului rămane destul de gravă, iar mişcările spontane ale membrelor sau ale pleoapelor sunt involuntare şi pot apărea şi în come profunde.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004850 (s)