News Flash:

Mihai Campineanu va fi transferat la Terapie Intensiva la Spitalul Judetean Timisoara

21 Octombrie 2013
1289 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Campineanu

Liderul trupei 'Şuie Paparude', Mihai Campineanu va fi transferat de la Institutul de Boli Cardiovasculare la secţia de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Timişoara.

'Pacientul este stabil hemodinamic şi din punct de vedere cardiac, s-au aplicat toate procedurile prevăzute de protocol în astfel de cazuri. Aşteptăm să fie preluat de SMURD, astăzi, şi să fie transportat la Spitalul Judeţean, unde i se vor face şi alte investigaţii', a declarat luni, pentru AGERPRES, dr. Luca Constantin, director medical al Institutului de Boli Cardiovasculare Timişoara.

Surse din Spitalul Judeţean au precizat pentru AGERPRES că nu se ştie cand va avea loc transferul şi că, după primirea pacientului, va urma o evaluare a stării lui de sănătate, Vavand în vedere faptul că infarctele miocardice suferite de cantăreţ i-ar fi putut afecta activitatea neuro-cerebrală.

'La noi va fi reevaluat, iar rezultatele vor fi făcute publice sau nu, în funcţie de dorinţa familiei de a se păstra confidenţialitatea asupra stării de sănătate a interpretului', au precizat surse din cadrul Spitalului Judeţean, pentru AGERPRES.

Mihai Campineanu a suferit un prim infarct miocardic sambătă seara, imediat după ce a terminat concertul de la Timişoara, fiind transportat de o echipă SMURD la Spitalul Municipal, unde a fost resuscitat de mai multe ori. Duminică dimineaţa, Campineanu a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare din oraş, aflandu-se în comă profundă.


boli cardiovasculare mihai campineanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1292 (s) | 42 queries | Mysql time :0.006728 (s)