News Flash:

Atenție!

Stația liniei 23 va fi relocată timp de o lună și jumătate. Iată unde anume

10 Mai 2023
223 Vizualizari | 0 Comentarii


Stația liniei 23 va fi relocată pentru o perioadă de o lună și jumătate la intersecția dintre Calea Stan Vidrighin și str. Chimiștilor din Timișoara, din cauza extinderii ample a lucrărilor realizate de Primărie în zonă.

Primăria Timișoara a anunțat că stația liniei 23 va fi temporar mutată la intersecția dintre Calea Stan Vidrighin și str. Chimiștilor. Această modificare va fi valabilă în intervalul 10 mai - 30 iunie, când stația de îmbarcare și debarcare a pasagerilor de la intersecția Calea Stan Vidrighin cu Str. Constructorilor, care aparține liniei 23, va fi temporar închisă și mutată la intersecția Calea Stan Vidrighin cu Str. Chimiștilor.

Această decizie a fost luată în considerare a complexității lucrărilor desfășurate în zona de intersecție Calea Stan Vidrighin - Str. Constructorilor - Str. Cerna.

„Lucrările de pe traseul sus-menționat fac parte dintr-un amplu obiectiv de investiții „Reabilitarea liniilor de tramvai și modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timișoara, Traseul 2, Calea Stan Vidrighin”, proiect început în aprilie 2022, cu data de finalizare septembrie 2024”, a anunțat Primăria Timișoara.

Lucrările desfășurate pe Calea Stan Vidrighin sunt gata în proporție de 56%.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006043 (s)