News Flash:

Eveniment de excepție la Timișoara

În perioada 9 – 11 mai 2023 se va desfășura „Săptămâna belgiană – BelgianWeek”

9 Mai 2023
273 Vizualizari | 0 Comentarii

În perioada 9-11 mai 2023, Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Timiș găzduiește evenimentul internațional de amploare numit "Săptămâna belgiană - BelgianWeek". Acesta își propune să încurajeze relațiile de afaceri dintre companiile din diferite domenii de activitate.

Tema principală a evenimentului este Agricultura & Industria agro-alimentară, care reprezintă un sector cheie în economia timișeană. Acesta este considerat "un domeniu cu un rol esențial în prosperitatea societății, deoarece implică procese interconectate care facilitează producția de alimente, susține mijloacele de trai prin hrană, habitat și locuri de muncă, și furnizează materii prime pentru diverse produse, contribuind astfel la dezvoltarea unei economii solide", conform organizatorilor.

Evenimentul adună peste 150 de experți, companii și asociații de afaceri, care vor avea oportunitatea de a participa la conferințe tematice precum "Cum să atragi investitori străini în agricultură?" și "Sustenabilitate și metode ecologice pentru producția de alimente". De asemenea, va fi organizat un Forum de afaceri axat pe întâlniri B2B, vizite la companii specializate, degustări de produse tradiționale belgiene, o cină de gală și o seară dedicată culturii belgiene.

Săptămâna Belgiană - BelgianWeek este un eveniment anual organizat în România de Camera de Comerț Belgia-Luxemburg-România-Republica Moldova (BEROCC). Ediția Timișoara 2023 este organizată în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Clubul Economic German Banat, Clubul Francofon de Afaceri și Universitatea de Științele Vieții "Regele Mihai I" din Timișoara, sub egida Ambasadei Regatului Belgiei în România. Detalii despre program, vorbitori, lista companiilor belgiene și alte informații utile, precum și modalitatea de înregistrare la secțiuni, pot fi găsite pe website-ul: https://belgian-week.berocc.com/.

Pentru informații suplimentare, se poate suna la numărul de telefon 0372 185 285 sau se poate trimite un e-mail la adresa office•cciat.ro.

Săptămâna Belgiană - BelgianWeek
Eveniment Powered by PRIAevents
Organizat cu sprijinul:
Ambasada Regatului Belgiei la București
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș
Timișoara 2023
DWC - Clubul Economic German Banat
CFAT - Clubul Francofon de Afaceri din Timișoara
Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului "Regele Mihai I al României"
Wallonia.be - Export Investment
Flanders Investment & Trade
Hub.brussels
Gold Sponsors:
Boplan, Biroul de Avocați Gruia Dufaut, Storeganizer, Tezcon, VPK Packadging, WDP - Warehouse with Brains, WMT - World Media Trans, NAI Romania, Romania Green Building Council
Silver Sponsors:
INAQ Consulting, Joriside, Speedwell, ESX, EMS Floor, GlobalWorker, FEODAL
Event Partners:
Belfoods, Martens, Mees Chocolates, Almdudler, La Lorraine, the Blue Renaissance, Domeniile Dascălu, Mathilde, Puratos, BHN, Frituur, Charles Liegoise
Parteneri Media:
Transilvania Business, Business Voice, Intermodal & Logistics, BusinessMark, theDiplomat, Romania Insider, deBizz, theBizz, Revista Patronatului Român, Gazeta de Agricultură, Radio Romania Timișoara, Agerpres, Jurnalul de Afaceri, Business Press Agricol, Cotidianul Agricol, Ziua de Vest, Focus Agricol, Pria.info.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004856 (s)