News Flash:

Sorinel Pustiu, mai sincer ca niciodata. Cu cine si-a inselat manelisul sotia

26 Mai 2022
703 Vizualizari | 0 Comentarii
Sorinel

Sorinel Pustiu prefera sa fie transparent si recunoaste ca, nu de putine ori, a calcat stramb, inclusiv in relatia pe care o are acum. Manelistul nu se ascunde dupa deget si a spus tare si raspicat ca si-a inselat sotia.

Niciun barbat nu este usa de biserica, iar Sorinel Pustiu stie asta foarte bine. Manelistul si sotia sa au o relatie foarte sudata, dar asta nu inseamna ca el nu a mai calcat stramb, mai ales la varsta tineretii. Acesta a recunoscut ca s-a iubit cu mai multe femei, dar cu perdea si cu masura.

Manelistul este fericit ca acele aventuri nu s-au lasat cu consecinte mai grave, precum copii. Sorinel a tinut sa precizeze ca familia lui stie de aceste mici derapaje, dar ca nu i-a reprosat nimic. Sorinel stie ca se poate baza oricand pe cei draci si, tocmai de aceea, a decis sa isi recunoasca „pacatul” acum, la varsta la care se presupune ca este la maturitatea deplina.

„Da (nr. am cazut in pacat)! De ce sa va mint?! La varsta asta, trebuie sa fii un om transparent. Mi s-a intamplat, dar - cu scuze fata de familia mea - nu am dat emotii familiei mele, nu i-am deranjat, n-am instrainat. Ca sa fiu mai direct, n-am facut copii sau alta familie cu alta femeie. M-a ferit bunul Dumnezeu. Nu m-a luat vedetismul de nas, sa dau vina ca m-a luat valul.”, a marturisit Sorinel Pustiu, la Antena Stars.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1348 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006810 (s)