News Flash:

Solutia lui Trump pentru incheierea razboiului. „Atacam Rusia si apoi spunem ca a facut-o China”

7 Martie 2022
1294 Vizualizari | 0 Comentarii
Trump

Fostul presedinte american Donald Trump a glumit sambata intr-un discurs sustinut in fata unui grup de donatori ai Partidului Republican ca SUA ar trebui sa „puna steagul Chinei” pe avioane de lupta americane F-22 cu care sa bombardeze apoi Rusia „pana o ia mama naibii”, pentru a declansa un razboi intre Beijing si Moscova.

„Iar apoi sa spunem 'China a facut-o!' Apoi ei (rusii si chinezii) incep sa se lupte intre ei, iar noi stam si privim”, a adaugat Trump, potrivit publicatiei The Hill.

In discursul care a durat aproape o ora si jumatate, care a avut loc sambata la New Orleans in prezenta unor donatori importanti ai formatiunii sale politice, fostul presedinte l-a laudat pe liderul nord-coreean Kim Jong Un, pe care l-a descris drept un „barbat cu adevarat dur”.

„Intr-o scrisoare datata 5 martie 2022, ambasadorul Federatiei Ruse in Regatul Tarilor de Jos anuntat ca guvernul sau nu intentioneaza sa participe la audieri. Curtea regreta lipsa Federatiei Ruse la audieri”, a spus judecatoarea Joan Donoghue, presedinta CIJ, precizand ca a primit o notificare in acest sens de la ambasadorul Rusiei in Olanda, unde isi are sediul Curtea.

Un purtator de cuvant al Ambasadei Rusiei in Olanda nu a raspuns la o solicitare Reuters pentru un comentariu, relateaza Agerpres.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1297 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006894 (s)