News Flash:

Reactia educatoarei dupa ce a fost filmata cum lovea copiii in clasa

23 Octombrie 2016
1077 Vizualizari | 0 Comentarii
educatoare ciornea
Mihaela Ciornea, o educatoare care preda la o gradinita din satul Poiana, comuna Vrincioaia, judetul Vrancea, a fost filmata, in cursul zilei de vineri, in timp ce ii lovea pe cei mici si tipa la ei. Scenele au fost inregistrate cu telefonul mobil de o mamica, iar ulterior au fost postate pe Youtube, potrivit Monitorul de Vrancea.
Iuliana Miron, cea care a filmat incidentul, a declarat, pentru Monitorul de Vrancea, ca miercuri i-a cerut educatoarei permisiunea de a asista la ore, ocazie cu care a filmat, cu telefonul sau mobil, cum ii agresa verbal si fizic pe copii.
“Anul trecut a mai existat o reclamatie, iar de la ISJ ni s-a spus ca trebuie filmare. Eu am asistat la ora si, cu mine de fata, ea maltrata copiii (...) Nu l-a batut pe copilul meu, ci pe alti copii, dar sa stiti ca si al meu copil este traumatizat de faptul ca iau bataie colegii (...) Are cosmaruri noaptea (...) Eu am anuntat Protectia Copilului (n.r –vineri) si urmeaza sa vina pentru a face verificari. Am facut reclamatie si la Inspectoratul Scolar”, a precizat mama fetitei.
Toader Dorinel Vasile, tatal unuia dintre copiii agresati, a declarat ca nu a vorbit cu educatoarea despre tratamentul aplicat fiului sau deoarece se afla la munca si nu a avut timp. "O sa merg sa discut cu doamna. Ar trebui sa nu se mai intample asa ceva, asa e omeneste", a spus el.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005389 (s)