News Flash:

Nicolae Robu vrea sa faca si in Timisoara o piata volanta

1 Decembrie 2013
1375 Vizualizari | 0 Comentarii
Primarul Timisoarei, Nicolae Robu a vazut  in cadrul vizitei de saptamana trecuta, in Franta, cum arata o piata volanta si a spus ca isi doreste un astfel de proiect si la Timisoara.
Ideea nu e noua, dar n-a fost inca pusa in practica.
Exista deja o initiativa mai veche a unor consilieri ai PDL de care primarul Nicolae Robu spune ca va tine cont.
“Vom face si in Timisoara o piata volanta. E o initiativa mai veche a consilierilor din opozitie, venita de la Adelina Tarziu si parca de la Stefan Sandu. Am spus din start ca sustin proiectul. Cand am vazut cum arata o astfel de piata in Franta chiar vreau sa trecem prin consiliu un astfel de proiect“, a spus Nicolae Robu.
Primarul mai vrea sa preia, din Franta, modelul unui salon de produse agro-alimentare. Acolo, Nicolae Robu a facut o baie de multime si a spus ca s-a simtit in elementul lui.
“Am participat la un salon gigantic de produse agro-alimentare de calitate, naturale. Au fost expozanti din toata Franta. Intr-un cort imens au fost vreo 200 de standuri. Am facut o baie de multime cu insotitorii mei, doi ministrii. Evident ca am degustat ca erau oferte la fiecare masa. Trebuie sa facem asa ceva si la noi, sa promovam produsele traditionale“, este de parere Robu.

nicolae robu robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007240 (s)