News Flash:

Sistemul integrat pentru taxe si registru agricol Timis primeste bani europeni

3 Decembrie 2013
1256 Vizualizari | 0 Comentarii
Consiliul Judeţean (CJ) Timiş va primi bani europeni pentru proiectul intitulat 'Sistem integrat pentru taxe, impozite şi registru agricol la nivelul judeţului Timiş', prin care se va crea un sistem de comunicaţii ce va permite centralizarea automată a datelor din registrele agricole existente la nivelul a 15 primării din judeţ şi va furniza servicii on-line pentru public.

Valoarea totală a proiectului este de 6, 73 milioane de lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă este de 6,6 milioane de lei. Din suma ce revine părţii române, 50% va fi acoperită de CJ Timiş, ca lider de proiect, şi 50% se împarte între cele 15 primării beneficiare, în care se va implementa sistemul.

'Obiectivul general al proiectului vizează crearea unui sistem de comunicaţii (componente hardware şi software) capabil să optimizeze funcţionarea structurilor organizatorice din administraţia publică locală şi să furnizeze servicii publice on-line către cetăţeni şi mediul de afaceri. Proiectul va fi implementat la nivelul CJ Timiş şi al unui număr de 15 primării din judeţ', a declarat marţi vicepreşedintele CJ Timiş, Călin Dobra, cel care a semnat contractul. 

Produsul informatic final va oferi evidenţa şi centralizarea automată a datelor din registrele agricole existente la nivelul primăriilor. Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Sectorial Creşterea competitivităţii economice, axa prioritară III - tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor pentru sectoarele privat şi public. 

Semnarea contractului de finanţare s-a făcut recent, la Bucureşti, în prezenţa premierului Victor Ponta, a ministrului pentru societatea informaţională, Dan Nica, şi a ministrului fondurilor europene, Eugen Teodorovici. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006143 (s)