News Flash:

Simona Halep s-a logodit. Cum a aratat marele eveniment si cine este sotul ei

27 Iulie 2021
631 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep

Simona Halep si-a anuntat logodna inca din lune iunie, iar acum, la cateva saptamani distanta a avut loc si marele eveniment. Sotul Simonei este Toni Iuric, barbatul cu care are o relatie din 2018.

 Simona Halep nu a mai tinut secreta relatia si a facut-o publica pentru prima data in 2019, dupa ce a castigat turneul de Grand Slam de la Wimbledon. Tenismena si-a anuntat logodna  in cadrul unei conferinte de presa in care a vorbit despre accidentarea pe care o suferise recent.

„A fost un moment deosebit! In trecut ziceam ca o sa fie un moment mai banal, asa, dar nu a fost deloc asa. Impactul a fost mare, am fost emotionata si ma bucur foarte mult sa-l am pe Toni alaturi de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, asa este, ne-am logodit! Ma bucur pentru ca am facut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viata mea.”

Toni Iuruc activeaza in domeniul imobiliarelor, ca antreprenor. Acesta detine mai multe imobile date spre inchiriere, sub forma de birouri, sau chiar spatii de locuit. Averea acestuia, nu se stie o suma exacta, dar ar ajunge la cateva milioane bune de euro.


Surse din anturajul lui Halep spun ca nunta propriu-zisa va avea loc in luna septembrie, insa Halep nu a facut inca declaratii in acest sens.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Halep (•simonahalep)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1323 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004905 (s)