News Flash:

Elena Gheorghe isi doreste un treilea copil? Postarea care a dat-o de gol pe artista

26 Iulie 2021
508 Vizualizari | 0 Comentarii
elena gheorghe

Elena Gheorghe este o artista implinita. Pe plan profesional ii merge foarte bine, iar pe plan personal, se pare ca artista are de gand sa isi mareasca familia anul acesta.

Fanii Elenei Gheorghe au primit un indiciu pretios din partea artistei. Elena s-a intalnit pe coridoarele unei televiziuni cu colega ei de breasla, Nicole Cherry. Cele doua au fost foarte bucuroase de aceasta revedere, mai ales ca ultima perioada nu le-a mai permis la fel de mult sa urce pe scena sau sa se intalneasca.

Elena Gheorghe a respectat traditia si a pus mana pe burtica lui Nicole Cherry. Artista stie foarte bine ce spune in popor ca se intampla atunci cand atingi burtica unei gravide, asa ca si-a asumat asta. In dreptul imaginii de pe Instagram, Elena a scris: Si daca se ia, il asteptam pe al treilea cu bratele deschise???? •nicolecherry arati superb, iti doresc sarcina usoara si un bebe frumos ca tine!❤️

”Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea.Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati.”, scria Nicole Cherry la inceputul lunii iunie pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELENA (•elenagheorgheofficial)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1108 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004817 (s)