News Flash:

5 Motive pentru a te angaja ca model de videochat la Prime Studios

26 Iulie 2021
564 Vizualizari | 0 Comentarii
prime studios studio de videochat in bucuresti

Domeniile in care oamenii lucreaza pot sa difere foarte mult. De la cofetar la zugrav, medic si sofer, alaturi de sute sau chiar mii de alte astfel de joburi, fiecare implica alt fel de cunostinte, deprinderi si chiar pasiune spre anumite domenii. Pe parcursul anilor unele domenii au devansat, iar altele au creat noi locuri de munca. Dezvoltarea industriala creste intr-un ritm accelerat si fiecare persoana se adapteaza. Orice persoana care munceste este de apreciat pentru faptul ca isi castiga proprii bani si se poate intretine singur.

Pentru tineri este mai greu sa munceasca, in special daca sunt studenti si programul de la facultate se suprapune cu programul de munca. Exista unele posibilitati sa se angajeze part-time, dar salariul este insuficient pentru a se intretine si astfel posibilitatile sunt limitate. Pentru fetele care au peste 18 ani si care sunt in cautarea unui loc de munca avantajos, ar trebui sa stie ca lista de angajari videochat Bucuresti este deschisa si vine la pachet cu numeroase avantaje.

Despre Prime Studios

Prime Studios este un studio de videochat de top din Bucuresti. Echipa lor este formata din oameni care stiu sa aprecieze fiecare angajat, care cunosc ce este respectul. Profesionisti in ceea ce priveste munca si lucreaza dupa anumite standarde. Acestia se diferentiaza de alte studiouri din aceasta nisa prin faptul ca pun pret pe angajati si ii formeaza dupa anumite standarde, care vin atat in favoarea membrilor, cat si a angajatelor.

Acestia stiu sa mentina motivatia fiecarui model prin faptul ca ofera premii si cadouri, precum si bonusuri de care pot beneficia. La Prime Studios fiecare model alege ce accepta de la membri si ce nu. Pot refuza oricand anumite cerinte daca se simt incomod sau pur si simplu nu doresc sa isi depaseasca anumite limite pe care si le impun.

5 Motive pentru a te angaja ca si model de videochat

Exista numeroase avantaje pentru care o femeie ar vrea sa devina model de videochat. Viata se schimba radical in bine dupa primele luni si pe langa un salariu atractiv, mai sunt cateva motive pentru care ai vrea sa te angajezi aici. 5 dintre acestea sunt:

1.Program flexibil: sunt trei posibilitati de a lucra si anume dimineata, intermediar si seara. Un mare plus la acest loc de munca este faptul ca fiecare model alege in fiecare saptamana cum vrea sa lucreze, astfel incat sa aiba timp pentru tot ceea ce isi doreste sa faca. Acest lucru nu este posibil la orice loc de munca si nu toata lumea isi permite sa rezolve oricand ce probleme are pentru ca multi lucreaza pana dupa-masa la ora 5, cand toate Institutiile sunt inchise, iar in weekend nu functioneaza.

2.City break: fiecare luna vine la pachet cu posibilitatea de a castiga un city break, undeva departe de agitatia orasului si de stres. Angajatorii ofera acest cadou modelului care are cele mai multe ore lucrate online, pentru ca aceasta sa se relaxeze. Este o dovada de apreciere pentru angajate si un impuls spre a lucra pentru anumite beneficii de care au parte.

3.Operatii estetice gratuite: in fiecare an se organizeaza competitii care au ca si castig posibilitatea de a face o operatie estetica gratuit, la niste medici specializati in domeniu. Indiferent de interventia chirurgicala ce are ca scop imbunatatirea aspectului fizic, acestia ofera aceasta posibilitate angajatelor. Chiar daca la un anumit interval de timp dupa angajare fiecare dintre ele isi permite astfel de interventii datorita salariului avantajos, satisfactia este cu atat mai mare daca este un premiu.

4.Salariu atractiv: salariul la acest studio de videochat in Bucuresti este unul atractiv care permite independenta financiara pentru fiecare dintre angajate. Acest loc de munca schimba complet viata intr-un mod benefic si face ca in timp acestea sa isi poata permite chiar si o masina sau un apartament. Veniturile sunt net superioare fata de multe alte locuri de munca din tara care presupun si munca fizica grea sau in conditii nu foarte prietenoase.

5.Bonusuri de recomandare: cele care recomanda o noua angajata care sa vina la studio primesc un bonus de 200 $ dupa prima luna de munca a acesteia. Si pentru prima luna de munca lucrata bonusul este de 500 $ pentru noua partenera de echipa.

Este un loc de munca avantajos, flexibil si cu avantaje materiale printre altele. Daca esti si tu interesata acceseaza site-ul lor si descopera mai multe detalii. Daca te decizi ca vrei sa mergi la un interviu trimite-le un mesaj sau suna-i la numarul de telefon 0725 165 944.

 

 

 

 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005385 (s)