News Flash:

Accident grav la Raliul Transilvaniei

7 Mai 2017
1192 Vizualizari | 0 Comentarii
Accident grav Raliul Transilvaniei
Un echipaj s-a izbit violent de un stalp, la Raliul Transilvania si a iesit de pe sosea. Masina s-a oprit apoi intr-o rapa.


Ambulanta a intervenit rapid si i-a preluat pe pilot si copilot.


Soferul era inconstient si are o lovitura puternica la cap, iar navigatorul este lovit la piept. Ambii au fost dusi la Spitalul de Urgenta din Cluj-Napoca pentru investigatii.


Accidentul s-a produs la proba speciala 5, care are loc in zona Valea Fericirii, unde o masina a iesit de pe traseu si a izbit un stalp.


"Echipajul Chevon Lim / Martijn Wydaeghe, aflat la bordul unui Hyundai i20 RS a fost implicat, in aceasta dimineata, intr-un grav accident in timp ce se aflau pe proba speciala 5 - Valea Fericirii - prima a acestei zile”, au anuntat organizatorii Transilvania Rally.


Monica Costin, director de ingrijiri medicale al Spitalului Clinic Judetean de Urgente Cluj, a explicat pentru News.ro ca pilotul are un traumatism cranio-cerebral si multiple traumatisme la membre, in timp ce copilotul a suferit un traumatism facial minor si un traumatism toracic.


Potrivit directorului organizatoric al Transilvania Rally, Bela Soica, proba speciala 5 a fost intrerupta si apoi parcursa in regim de etapa, iar raliul continua cu celelalte probe speciale.

Galerie Foto

Accident_grav_Raliul_Transilvaniei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004413 (s)