News Flash:

Simona Halep, de negăsit. Toată lumea este îngrijorată: “Dă-ne un semn!”

8 Septembrie 2022
1944 Vizualizari | 0 Comentarii
305849691 669940467830175 9217713883752370583 n

Simona Halep trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale. Tenismena se pregătește să divorțeze de soțul ei, Toni Iuruc, după un an de la căsătoria civilă. De când s-a aflat de această problemă, sportiva este de negăsit, iar fanii deja se tem pentru aceasta.

Simona Halep nu mai dă niciun semn

Simona Halep este de negăsit, la o săptămână și jumătate după ce jucătoarea de tenis a pierdut în primul tur la US Open, 2-6, 6-0, 4-6 cu Daria Snigur (Ucraina, 26 de ani). De când s-a aflat că nu mai este cu Toni Iuruc, fanii au început să îi viziteze profilele de pe rețelele de socializare și au remarcat că nu mai dă niciun semn.

Simona Halep a postat ultima oară pe Instagram înaintea debutului la US Open, în timpul unui antrenament, iar de atunci, nici urmă de ea. Fanii Simonei sunt îngrijorați și îi cer sportivei lor preferate să le dea un semn, pentru că au nevoie de o explicație.

„Ce se întâmplă cu tine, Simo? Dă-ne un semn, te rugăm!” și „Îmi e dor de tine, drăguțo! Sper că ești ok! Te iubesc!”, sunt mesajele transmise de către fani.

Toni a confirmat divorțul

Ieri s-a aflat că Halep divorțează, dar este de negăsit și nu a făcut nicio declarație în acest sens. A fost contactată de mai multe ori, dar nu a răspuns solicitărilor. De asemenea, nu a mai dat niciun semn în mediul online, dar soțul ei a fost ceva mai deschis.

Desi inițial a precizat că nu vrea să vorbească despre acest subiect, ulterior a revenit cu informații. Astfel, a recunoscut pentru Fanatik că lucrurile s-au terminat între el si Simona, iar divorțul se va produce în cel mai liniștit si civilizat mod. Omul de afaceri a precizat că este ultima declarație de acest fel.

“Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a spus Toni Iuruc, pentru Fanatik.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006419 (s)