News Flash:

Shakira i-a spus lui Pique să se întoarcă acasă. Care a fost decizia finală a starului de la Barcelona. Se împacă cei doi?

15 Iunie 2022
302 Vizualizari | 0 Comentarii
img 2022 06 13T100320 329

Toată lumea a fost șocată să afle că Shakira și Gerard Pique au ales să se despartă, după 12 ani de relație. Cei doi au împreună doi copii, Sasha, în vârstă de 7 ani, și Milan, de 9 ani. După ce ziarele au scris că Pique s-a mutat din domiciliul conjugal singur, într-un apartament, iată că acum, presa spaniolă scrie că Shakira i-a cerut acestuia să se întoarcă acasă.

Vestea că Shakira și Pique se despart după 12 ani de relație a șocat pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să o ia pe drumuri separate. Fotbalistul s-ar fi mutat singur, după ce ar fi fost prins că a înșelat-o pe artistă. Presa spaniolă scrie că cei doi ar fi încercat să se mai împace de două ori, însă de fiecare dată, Pique a fost cel care a refuzat.

Shakira i-a spus lui Pique să se întoarcă acasă

Se pare însă că, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună, Shakira și Gerard Pique ar urma să se întâlnească. Ei vor ca despărțirea lor să aibă un impact cât mai mic asupra celor mici, așa că urmează să aibă o discuție serioasă despre cum vor decurge lucrurile de acum înainte. Tot presa spaniolă scrie că Shakira și Pique ar urma să dea, după ce va avea loc întâlnirea, un comunicat comun, în care să clarifice lucrurile. Rămâne de văzut dacă mai există sau nu cale de întoarcere, sau dacă cei doi o vor lua pe drumuri separate.

Shakira și Pique aveau o relație de 12 ani

Pique și Shakira formează un cuplu din 2010, s-au cunoscut în timpul Campionatului Mondial din Africa de Sud și au împreună doi copii, Sasha și Milan. Cei doi nu erau căsătoriți.

"Nu suntem căsătoriți. Asta este mentalitatea ei. Dar îmi place cum suntem acum. Avem doi copii, funcționăm bine că un cuplu. Așa că nu este nevoie să fim și căsătoriți", declara Pique, acum ceva vreme, potrivit Mundo Deportivo.

De altfel, acum câțiva ani, Shakira recunoștea că îi este frică de căsătorie: "Să fiu sinceră, mă sperie de mama focului. Nu vreau că el să mă vadă că pe o soție. Vreau să mă vadă că pe o iubită, că pe o prietenă", spunea artista, conform Hola.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006104 (s)