News Flash:

Serialul fenomen „Game of Thrones” continua. Cand va avea loc marea lansare „House of the Dragon”

12 Mai 2022
382 Vizualizari | 0 Comentarii
House of The Dragon

Ti-era dor de povestea din „Game Of Thrones” si de taramul magic care era Westeros? Ei bine, in curand, fanii serialului se vor putea bucura de o continuare a serialului odata cu lansarea spin off-ului oficial.

Cei de la HBO s-au tinut de promisiune, iar ”House Of The Dragon” urmeaza sa apara la finalul lunii august, mai exact, pe 21. Scenariul are la baza una dintre cartile lui George R.R. Martin,  ”Fire and Blood”, iar actiunea este plasata in timp cu aproximativ 200 de ani inainte de actiunea din ”Game of Thrones”. Filmul urmareste povestea casei Targaryen si va veni cu raspunsuri despre cum au disparut dragonii, cum a fost aleasa Daenerys sa fie mama dragonilor si sa readuca la viata creaturile care se credeau disparute. 

Teaser-ul introduce in scena o parte dintre actori: Matt Smith, Olivia Cooke, Paddy Considine, Rhys Ifan, Sonoya Mizuno si Steve Toussaint, printre altii. Cei de la HBO inca nu au anuntat data oficiala la care va fi lansat ”House Of The Dragon”, dar va aparea candva anul viitor. 

”Game Of Thrones” este unul dintre cele mai de succes seriale din istoria HBO si nu numai. Chiar daca ultimul sezon i-a cam dezamagit pe fanii seriei, ramane o productie de referinta a cinematografiei. Un milion de oameni au semnat o petitie prin care le cereau producatorilor sa refaca sezonul final, cu alt scenariu si alt deznodamant, dar solicitarea lor a ramas fara raspuns. Totusi, este posibil ca ”House Of The Dragon” sa ii multumeasca totusi pe cei care au ramas cu un gust amar dupa ce s-a incheiat ”Game Of Thrones”.

Galerie Foto

House_of_The_Dragon-1
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004589 (s)