News Flash:

Cine este barbatul care isi bate joc de toate vedetele de la noi, in online. Nici Delia nu a scapat

12 Mai 2022
387 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia

Atunci cand esti vedeta si ai milioane de fani pe retelele de socializare, se poate intampla sa ai de-a face si cu hateri sau cu trolli, care isi fac simtita prezenta in sectiunea de comentarii. Iar atitudinea vedetelor este diferita si, in timp ce unele prefera sa stearga acest tip de comentarii de la fotografiile lor, altele le dau replica, iar altele pur si simplu ii ignora pe cei care comenteaza pe langa subiect. 

Daca te uiti pe conturile de Instagram ale artistilor de la noi, vei observa un tip de comentariu care se repeta. Genul de comentariu care nu prea are legatura cu poza si care pare ca a fost scris cu picioare, fara sa respecte nicio regula gramaticala sau de punctuatie. Aparentele insala de cele mai multe ori, iar tipul care lasa aceste comentarii nu este deloc asa cum pare. Messe Silviu, asa cum se recomanda pe Instagram, si-a facut un obicei din a trolla vedetele de la noi si a le lasa comentarii greu de descifrat.

Si, in timp ce unii dintre cei care le citesc se grabesc sa ii spuna sa puna mana pe o carte de gramatica, multi s-au prins deja ca este o gluma si ca Silviu le scrie intentionat asa. Daca te uiti pe contul lui, vei vedea ca are continut smart si ca nu este deloc certat cu gramatica, asa cum pare in comentarii. Delia a apreciat genul lui de umor, pentru ca ii comenteaza la aproape toate pozele, si chiar i-a dat follow pe Instagram. 

Nu stim de unde a pornit totul, dar comentariile pe care le lasa sunt ceva ce nu ai cum sa ratezi! 

 

Alina Eremia

Delia

Inna

Loredana

Ruby

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005162 (s)