News Flash:

Ozana Barabancea, o noua interventie la nivelul stomacului. Dupa prima operatie, soprana a ramas fara voce

12 Mai 2022
363 Vizualizari | 0 Comentarii
Ozana

Ozana Barabancea, jurata de la ”Te cunosc de undeva” a trecut prin transformarea vietii ei. Soprana a apelat la operatia pentru micsoararea stomacului acum ceva timp, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Corpul ei s-a maodificat total dupa ce aceasta a scapat de surplusul de kilograme, iar acum este mai fericita si mai increzatoare ca niciodata in propria persoana.

 De-a lungul timpului, aceasta a slabit de la 114 de kilograme pana la 55 de kilograme si este fericita pentru rezultatele pe care le-a obtinut. Ozana a fost foarte complexata de silueta ei ani la rand, asa ca a decis sa apeleze la o metoda simpla si eficienta. Ca multe alte vedete de la noi, Ozana a decis sa mearga pe mana medicului si a crezut in efectele garantate de operatia de micsorare a stomacului.

La scurt timp dupa interventie, Ozana s-a reinventat, iar silueta ei mult dorita incepea sa capate din ce in ce mai mult contur. Evident, toate astea nu ar fi fost posibile fara multa disciplina alimentara si sport. 

„Mi-a fost un pic frica de aceasta operatie am facut-o cu binecuvantarea duhovnicului meu, pe 20 iunie 2017, la domnul Rubin Munteanu. Mi-a dat o noua sansa, eu nu am vrut neaparat sa arat bine. Eram foarte grasa, de la 128 am ajuns la 116 si la 114 am ajuns pe masa de operatie. Reusisem sa slabesc cu dieta de la 128 la 116. M-am dus efectiv si m-am operat”,

„Am reusit sa slabesc, unii zic ca prea mult, dar eu ma simteam foarte bine, dar pandemia mi-a facut felul. M-a bulversat si am inceput sa ma ingras. Si iar m-am dus la domnul doctor si mi-a pus inel. Prima data mi-am taiat stomacul, am slabit 45 de kilograme, eram wow, faceam si sport, aratam bine. Acum lumea imi spune ca e un pic mai bine, eram mult prea slaba. Eu nu mi-am dat seama. Dupa prima operatie nu puteam sa mai cant asa de bine, dar dupa ce mi-a pus inelul am renascut vocal. Nu stiu ce s-a intamplat acolo. Dupa o saptamana am reusit sa cant asa cum cantam inainte de operatia de micsorare a stomacului. S-a intamplat o minune”, a dezvaluit artista, pentru sursa mai sus mentionata.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005460 (s)