News Flash:

Semnele ca iubita ta incearca sa te insele sau este satula de relatie

14 Septembrie 2017
1046 Vizualizari | 0 Comentarii
iubita

Nimeni nu vrea sa fie inselat, nu-i asa? Pentru barbati, inselatul este un fel de a le distruge ego-ul. Cand barbatii isi gasesc doamna distrandu-i pe vreun prieten bun sau vreun prieten vechi cu atingeri romantice, acestia devin foarte deranjati. Nu isi doresc ca lucrurile sa infloreasca intre cei doi.

Prin urmare, pentru ei se dovedeste a fi extrem de important sa recunoasca cine ii submineaza si cine zice adevarul despre conexiunile lor. In prezent, am rezumat in 6 parametri principali pe care barbatii ii folosesc pentru a-si accepta conexiunile.

Intrebari despre rutina zilnica

Aceasta intrebare este validata pentru cei care nu muncesc de acasa, deoarece pentru cineva care lucreaza de acasa nu are sens. Prietena voastra pune intrebari constante despre rutina, deoarece ar putea sa planuiasca ceva in secret pentru acasa cand sunteti plecat.

Cand pare preocupata cu gandurile ei

Atunci cand incercati sa purtati o conversatie si observati ca este pierduta undeva departe de lume, poate fi o sugestie ca ea se gandeste la modalitati de a pune capat relatiei.

Sacaiala constanta

Atunci cand subliniaza fiecare imperfectiune din relatie si continua sa te sacaie cu privire la ele constant, cauta de fapt motive pentru o despartire.

Spunand ca acel cineva este “doar un prieten”

Asigura-te ca ii urmaresti expresiile cu atentie in timp ce o intrebi despre noua persoana din viata ei. Daca vezi neliniste pe fata ei sau daca incearca sa nu se confrunte cu tine, asta inseamna ca ceva nu e in regula.

Evita sa dea raspunsuri clare intr-o confruntare

Daca atunci cand ii pui intrebari cu posibilitatea de a te insela, ea insista sa ramana tacuta, este timpul sa te gandesti la echilibrarea relatiei deoarece in orice moment va puteti desparti.

Ascunderea telefonului mobil

Isi ascunde telefonul de tine. Acest lucru se datoreaza pur si simplu faptului ca nu doreste ca mesajele ei romantice sa ajunga pe mana ta.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!


sacaiala constanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.012213 (s)