News Flash:

VIDEO SOCANT in judetul Arad! Un motociclist inconstient trece prin fata trenului si face semne obscene spre mecanicul de locomotiva

14 Septembrie 2017
1142 Vizualizari | 0 Comentarii
moto
Tanarul aflat pe motocicleta a fost filmat cum trece printre barierele CFR la iesirea din Arad spre Horia, iar apoi ii arata degetul mijlociu mecanicului de locomotiva.
Gestul teribilist al unui tanar din Horia l-ar fi putut costa viata! Zilele trecute, barbatul aflat pe o motocicleta a fost surprins de camere de supraveghere cum se strecoara cu viteza printre barierele coborate de la trecerea peste calea ferata aflata la iesirea din Arad spre Horia. A facut asta chiar cu cateva secunde inainte sa treaca in mare viteza un tren de marfa. Inainte, a depasit coloana de autocamioane si autoturisme care astepta ridicarea barierelor.
Dupa momentele intense, tanarul a oprit motocicleta pentru a le atrage atentia mecanicilor de locomotiva cu un gest obscen: le-a aratat degetul mijlociu.
Filmarea a ajuns si la Politie, care a reusit sa-l identifice pe teribilist. Acesta are 26 de ani si se indrepta spre casa sa din Horia, cand a trecut ilegal peste calea ferata. Nu va mai putea sa-si conduca motocicleta insa 90 de zile, pentru ca i-a fost supendat permisul.
In plus, aradeanul a fost amendat cu 2.900 de lei pentru ca a incalcat legislatia rutiera, dar si cu 500 de lei pentru gestul obscen facut in spatiul public. tion.ro

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1311 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011777 (s)