News Flash:

Vrei sa stii ce iti rezerva astrele astazi? Iata ce spune fiecare zodie

14 Septembrie 2017
1113 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic2 1
Berbec


Ai o multime de lucruri de facut si nu stii cum sa le duci la bun sfarsit. Iti trebuie putina energie. O poti lua dintr-o alimentatie echilibrata. Numarul norocos al zilei: 7.


Taur


Intalnesti o persoana importanta si e bine sa o asculti. Te poate invata cum sa faci fata criticilor. Numarul norocos al zilei: 13.


Gemeni


Primesti foarte multe vesti pozitive astazi si asta te face sa speri la tot ce e mai frumos si bun. Nu exagera cu lauda de sine, chiar daca esti intr-o perioada buna. Numarul norocos al zilei: 4.


Rac


Nu te poti obisnui cu persoanele care te critica la tot pasul. E timpul sa faci un pas hotarat inainte si sa nu mai lasi garda jos. Numarul norocos al zilei: 9.


Leu


Nu o mai face pe modestul daca stii ca ai anumite calitati pe care nu le poate nega nimeni. Numarul norocos al zilei: 11.


Fecioara


Nu ii asculta pe cei care iti critica activitatea. Azi ai ocazia sa iti dai seama cu adevarat cine iti este aproape si cine nu. Numarul norocos al zilei: 5.


Balanta


Acorda mai multa atentie celor din jurul tau pentru ca una din persoanele cu care te intalnesti azi iti poate deschide orizonturile. Numarul norocos al zilei: 1.


Scorpion


Intalnesti o persoana care iti poate marca destinul. Asculta fiecare cuvant pe care ti-l spune pentru ca poti obtine totul. Numarul norocos al zilei: 12.


Sagetator


Daca cineva iti spune ca esti imatur, inseamna ca are un strop de dreptate. Incearca sa privesti lucrurile ceva mai realist. Numarul norocos al zilei: 2.


Capricorn


Apar piedici de peste tot si nu stii ce trebuie sa faci sa iesi din acest impas. Calculeaza-ti mai bine pasii. Numarul norocos al zilei: 18.


Varsator


Asculta-ti vocea interioara si nu mai pedala foarte mult inainte daca inima iti spune sa te opresti. Numarul norocos al zilei: 30.


Pesti


Te-ai impotmolit intr-un punct sensibil si nu stii ce sa faci sa treci de aceasta problema acuta. Ia o pauza si stai mai mult de vorba cu tine inainte de a merge mai departe. Numarul norocos al zilei: 8.

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009949 (s)