News Flash:

Seful Clinicii ATI Timisoara: „Suntem in varful scolii mondiale de ATI!”

10 Noiembrie 2013
1588 Vizualizari | 0 Comentarii
prof dorel sandesc

Vineri, 8 noiembrie, de la ora 11.00, în Sala „Europa” a Centrului Regional de Afaceri Timişoara, a început Congresul European de Anestezie Terapie Intensivă, ediţia de toamnă, în prezenţa a sute de medici specialişti din Europa şi România.

Prof. dr. Dorel Săndesc, preşedintele Societăţii Române de ATI, a spus că Timişoara a candidat şi a fost aleasă prin competiţie ca organizatoare a acestei manifestări internaţionale de prestigiu, informeaza Ziuadevest.ro.

„Elementul decisiv a fost, pe lângă oraşul în sine, feed-back-ul transmis de numeroşii medici invitaţi de-a lungul celor zece ediţii desfăşurate până în prezent a congresului, în capitala Banatului. Ei au apreciat nivelul ştiinţific deosebit, participarea extraordinară, cum este şi în acest an, precum şi ospitalitatea cu care au fost întâmpinaţi aici, pe care ei o consideră unică. Astfel, am obţinut acest succes care este o recunoaştere deosebită de care se bucură astăzi şcoala românească şi timişoreană de ATI. Suntem în vârful şcolii de ATI, pe plan european şi mondial. Viitorul preşedinte al Societăţii Europene de ATI va fi din România”, a spus prof. Săndesc.

Congresul European de Toamnă are loc concomitent cu a 11-a ediţie a Cursului Naţional de Ghiduri şi Protocoale în ATI şi Medicina de Urgenţă. Evenimentul este organizat de Societatea Europeană de Anesteziologie, Societatea Română de ATI, Universitatea de Medicină şi Farmacie „V. Babeş” Timişoara şi Asociaţia pentru ATI „A. Mogoşeanu” Timişoara.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007280 (s)