News Flash:

Sedinta cu scandal in Consiliul Local Timisoara

17 Decembrie 2016
1145 Vizualizari | 0 Comentarii
sedinta cl timisoara
In rolul principal, fostul regizor al Teatrului National Timisoara, Ioan Ieremia. In sedinta extraordinara de vineri, dedicata Revolutiei din decembrie 1989, fostul regizor a acuzat faptul ca toti cei care au primit titlul de Cetatean de Onoare al Municipiului Timisoara sunt ''fosti informatori ai statului''. Implicit, a acuzat si Primaria/Consiliul Local ca le-a acordat aceasta distinctie. I-au sarit cu totii in cap. ''Or mai fi fost si 1-2 ''fosti'', pe care nu i-am stiut, dar ceilalti sunt corecti, cinstiti ''pe bune'', au spus recile de revolutionari din sala CL. 
Primarul Nicolae Robu i-a cerut lui Ieremia sa-si ceara scuze de la revolutionari si de la toti cei pe care i-a jignit, dar fostul regizor a refuzat, scrie ziuadevest.ro
''Printre cei care au primit distinctia de Cetatean de Onoare al Municipiului Timisoara sunt inclusiv laureati ai Premiului Nobel, sunt personalitati de prestigiu. Nu contest ca nu or fi fost si 1-2 scapari, oameni pe care nu i-am cunoscut, dar toti ceilalti sunt oameni de aleasa tinuta morala'', a spus Robu.
Intre timp, revolutionarii prezenti pe holuri au pregatit ''filtrul'', cerand ca Ioan Ieremia sa fie scos din sala, pentru ca ''a jignit si o autoritate a statului (primaria, n.r.) si pe noi pe toti''. 
Pana la urma, Ieremia a reusit sa ramana in sala pana la sfarsit, intrucat spiritele pe care le-au incins vorbele fostului regizor s-au mai calmat, iar primarul a mers la Ieremia sa discute cu el personal.
Manifestarile dedicate Revolutiei de la Timisoara din Decembrie 1989, continua.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007459 (s)