News Flash:

Patru kosovari prinsi in timp ce incercau sa intre ilegal in Romania, prin vestul tarii

17 Decembrie 2016
1036 Vizualizari | 0 Comentarii
frontiera3
Patru cetateni din Kosovo, care intentionau sa intre ilegal in Romania din Serbia, pe jos, au fost opriti de politisti din cadrul Sectorului Deta, au informat vineri reprezentanti ai Politiei de Frontiera Timisoara. 
''Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Deta au observat patru persoane care se deplasau pe jos, pe camp, dinspre Serbia spre Romania, joi seara. Imediat, o patrula de supraveghere a frontierei de stat din cadrul sectorului a intervenit si retinut persoanele in cauza in apropierea frontierei cu tara vecina, acestea fiind conduse la sediul Politiei de Frontiera Deta, pentru cercetari'', potrivit unui comunicat de presa al Politiei de Frontiera Timisoara, remis vineri AGERPRES. 
In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca persoanele respective sunt patru barbati din Kosovo, cu varste cuprinse intre 21 si 37 de ani, ce au declarat ca intentionau sa ajunga in tari din vestul Europei. 
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, cei patru barbati urmand sa fie predati unei echipe operative din cadrul Serviciului Pentru Imigrari Timis, pentru luarea masurile legale ce se impun. AGERPRE
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1394 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008435 (s)