News Flash:

Patru irakieni prinsi de politistii de frontiera din Sannicolau Mare in timp ce incercau sa treaca granita ilegal

16 Decembrie 2016
868 Vizualizari | 0 Comentarii
frontiera5
Patru cetateni din Irak au fost depistati de politistii de frontiera din cadrul Sectorului Sannicolau Mare, in noaptea de miercuri spre joi, in timp ce intentionau sa intre ilegal in Romania, pe jos. 
''Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Sannicolau Mare impreuna cu politisti din cadrul sectiilor de Politie Sannicolau Mare au declansat o actiune specifica pe linia combaterii migratiei ilegale, in urma careia au retinut in apropierea frontierei cu Serbia, patru persoane de sex masculin, care au fost conduse la sediul Politiei de Frontiera Sannicolau Mare, pentru cercetari. In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca persoanele in cauza sunt cetateni irakieni, toti barbati, cu varste cuprinse intre 25 si 35 de ani. Acestia au declarat ca s-au deplasat pe jos, din Serbia, peste camp si intentionau sa ajunga in tari din vestul Europei'', arata un comunicat de presa al Politiei de Frontiera Timisoara, intr-un comunicate de presa, remis joi AGERPRES. 
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, cei patru barbati urmand sa fie predati unei echipe operative din cadrul Serviciului Pentru Imigrari Timis, pentru luarea masurile legale ce se impun. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006522 (s)