News Flash:

Timișorenii sunt așteptați la spectacol

În perioada 16 – 17 septembrie 2023, Iulius Town se va transforma în „scena” artiștilor stradali

15 Septembrie 2023
185 Vizualizari | 0 Comentarii


Unul dintre cele mai așteptate evenimente de artă stradală din Timișoara, Check Art Festival, revine în Iulius Town în acest weekend. Festivalul aduce spectacol cu marionete gigant, statui vivante, mimi, bufoni, show-uri cu foc și acrobații aeriene, ateliere de creație, face painting și multe alte surprize. Pe lângă acestea, festivalul include și concerte susținute de artiști naționali și internaționali precum Lepa Brena, Jamala (câștigătoarea Eurovision 2016), Argatu`, Rava, Bejbi Motorola și HVNDS.

În zilele de sâmbătă și duminică, 16-17 septembrie 2023, Iulius Town se va transforma într-o adevărată scenă, unde artiștii stradali vor susține spectacole. Începând cu ora 17:00, Iulius Gardens va fi animat de statui vivante, mimi expresivi și bufoni amuzanți. De asemenea, marionetele gigant ale Teatrului pe roți din Arad, Gorila și Balerina, vor oferi un spectacol captivant în intervalul orar 17:00 - 20:00. Trupa Foolosophy Entertainment va aduce și ea personaje pe picioroange care vor bucura publicul sâmbătă și duminică, începând cu ora 17:00. Copiii sunt așteptați la ateliere de creație, face painting și la cabină foto Cupio, toate acestea desfășurându-se în Iulius Gardens.

Check Art Festival prezintă și un număr special de artiști, inclusiv pe Papito din Ungaria, care va oferi un spectacol de jonglerii și acrobații amuzante începând cu ora 19:00, pe scena din zona Lake Plaza. Fiecare seară de festival se va încheia cu un spectacol cu foc, de la ora 20:15. Muzica live va fi o parte esențială a Check Art Festival, cu artiști precum Ingrid, Antonia Rădulescu, Rodica Pîslari Canțîr, Sebastian Covaci, Alex Ticula, Timeea Csaszar & Carina Csaszar urcând pe scenă începând cu ora 17:00.

Evenimentele muzicale încep din data de 15 septembrie, cu trupa HVNDS, urmată de Bejbi Motorola din Belgrad și Rava. Sâmbătă va fi momentul cel mai așteptat, cu Lepa Brena, cea mai bine vândută solistă din istoria Balcanilor, urmată de o seară by Flight Festival, duminică, de la ora 19:30, alături de DJ Kuky, Jamala și Argatu`.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006905 (s)