News Flash:

Se dorește crearea unui oraș mai verde

Se revitalizează parcurile din Timișoara

1 Mai 2023
244 Vizualizari | 0 Comentarii

Primăria Municipiului Timișoara a inițiat un proiect ambițios de revitalizare a parcurilor din oraș, cu scopul de a crea un oraș mai verde, cu spații prietenoase și propice pentru relaxare și socializare. Lucrările de renovare includ întreținerea și modernizarea mobilierului și a echipamentelor de joacă, prin șlefuire, plombare și vopsire. Primăria Timișoara solicită feedback și sugestii din partea cetățenilor pentru a adapta parcurile la nevoile comunității.

De asemenea, peste 15 parcuri și 60 de străzi sunt în procesul de cosire de primăvară, cu prioritate acordată parcurilor, scuarurilor, școlilor, grădinițelor și bulevardelor principale din oraș. Lucrările se desfășoară conform planului de întreținere a spațiilor verzi, iar intervențiile se fac ori de câte ori este necesar.

Acest proiect este un efort comun al Primăriei Municipiului Timișoara și al primarului Dominic Fritz, cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții prin crearea de parcuri mai frumoase și mai plăcute pentru toți locuitorii.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004810 (s)