News Flash:

Poliția Locală Timișoara face verificări pe șantiere

De la începutul lunii martie au fost verificate și reverificate 75 de șantiere din oraș

27 Aprilie 2023
346 Vizualizari | 0 Comentarii


În ultima perioadă, Serviciul Protecția Mediului al Poliției Locale Timișoara a continuat să efectueze verificări privind respectarea legislației referitoare la protecția mediului de către firmele care efectuează lucrări de construcții.

„Astfel, în aceste zile, au fost încheiate controalele în zona străzii Constructorilor, unde exista un șantier la care nu au fost respectate prevederile legale. Drept urmare, firma din București care s-a ocupat de lucrări a fost sancționată atât pentru murdărirea cu noroi a carosabilului rezultat al activităților de încărcare și descărcare a materialelor și a pentru că nu a asigurat corespunzător amenajarea drumului intern din incinta șantierului facilitând astfel formarea noroiului, sancțiunile aplicate conform HCL 333/2022 și HCL 320/2022 însumând 5.000 de lei, fiind stabilit și termenul de șapte zile pentru evacuarea surplusului de pământ și refacerea zonei verzi deteriorate”, a declarat instituția aflată în subordinea Primăriei Timișoara.

Poliția Locală Timișoara a declarat că în ultima perioadă, agenții din cadrul Serviciului Protecția Mediului au efectuat verificări privind respectarea legislației referitoare la protecția mediului de către firmele care desfășoară lucrări de construcții. Începând cu luna martie, au fost verificate și reverificate 75 de șantiere, fiind constatate 25 de fapte contravenționale, cum ar fi gestionarea necorespunzătoare a deșeurilor provenite din construcții, murdărirea carosabilului și deteriorarea zonelor verzi, în valoare totală de peste 87.000 de lei. Poliția Locală Timișoara a precizat că astfel de verificări vor continua și în viitor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1112 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004723 (s)