News Flash:

Montarea de coșuri de gunoi în Timișoara continuă

În următoarea perioadă se vor instala coșuri de gunoi rezistente la coroziune, intemperii și incendieri

28 Aprilie 2023
263 Vizualizari | 0 Comentarii


Primăria Timișoara va amplasa 240 de coșuri de gunoi noi, special concepute pentru zonele istorice ale orașului. Aceste coșuri vor fi elegante, de culoare neagră, realizate din polietilenă la exterior și tablă zincată la interior și vor fi dotate cu o scrumieră pe partea dreaptă și patru zone pentru afișaj. Aceste containere stradale vor fi durabile și rezistente la coroziune, intemperii și incendii.

Aceste noi coșuri de gunoi vor fi amplasate în special în zonele istorice, iar design-ul lor se va îmbina cu peisajul urban și cu mobilierul urban existent. Fiecare recipient va beneficia de o garanție de 24 de luni, în cazul în care este folosit în mod normal.

„Timișoara are nevoie de coșuri de gunoi și are nevoie mare ca acestea să fie într-un design unitar în zona centrală. Am mers pe modelul celor negre pe care le avem deja. Este doar una dintre multiplele acțiuni pe care le-am făcut pentru un oraș mai curat, alături de amenzile pe care le aplicăm constant pentru noroiul produs în urma unor șantiere, de regulile noi pe care le-am introdus anul trecut și de suplimentările pe care le-am adus la programul de salubrizare în timp ce ne pregătim pentru un nou contract„, a transmis viceprimarul Ruben Lațcău, cel care a semnat contractul de achiziție din partea municipalității.

Societatea comercială câștigătoare a licitației este Info Service & Computers SRL, cu sediul în București. Valoarea contractului este de 540.000 de lei (fără TVA) și durata sa este de 80 de zile, începând de la data lansării comenzii.

Cu câteva luni în urmă, Primăria Timișoara a amplasat 500 de noi coșuri de gunoi anti-vandalizare de culoare verde pe principalele artere ale orașului, atât în cartiere, cât și în zona centrală.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004621 (s)