News Flash:

Șapte oferte pentru dirigenția de șantier pentru stadionul de tip "Lego"

Se face un nou pas pentru demararea construcției stadionului "Lego” de pe Calea Buziașului

27 Aprilie 2023
283 Vizualizari | 0 Comentarii

Proiectul stadionului unic din Timișoara, care are șanse bune să fie realizat, cunoscut sub numele de "stadionul Lego" de pe Calea Buziașului, face un nou pas spre începerea construcției. Primăria a primit șapte oferte în cadrul licitației pentru alegerea diriginților de șantier. Stadionul are o capacitate de 10.000 de locuri și va fi construit la ieșirea din oraș, în direcția Buziaș.

”Am scos la licitație în urmă cu ceva timp și aceste servicii. Dintre cele șapte oferte, va fi aleasă cea mai bună pentru beneficiar, Primăria Municipiului Timișoara. Am pregătit totul pentru a crea condițiile prevăzute de lege, astfel ca, odată început proiectul, să nu mai pierdem timpul. În foarte scurt timp, vom anunța și societatea câștigătoare pentru construcția viitorului stadion”, precizează anunțul viceprimarului Cosmin Tabără.

 În luna decembrie a anului trecut, patru constructori și-au depus ofertele pentru a realiza investiția stadionului "Lego". Potrivit declarațiilor lui Tabără, acest stadion ar putea fi proiectat și construit în doi ani și jumătate, cu o valoare a investiției estimată la 126 de milioane de lei. Pe lângă arena sportivă, va fi construită o parcare mare, un parc și o zonă de joacă.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006483 (s)