News Flash:

Timișoreni talentați trebuie să știți

Se organizează casting pentru documentarul artistic-muzical despre grupul timișorean Pro Musica

1 Mai 2023
275 Vizualizari | 0 Comentarii

Asociația Culturală Salvați Patrimoniul Timișoarei organizează un casting pentru un documentar artistic-muzical despre grupul Pro Musica din Timișoara. Filmul va cuprinde interviuri cu membrii fondatori ai grupului și fragmente din concertele lor dintre 1973 și 2003. De asemenea, documentarul va conține reconstituiri teatrale ale momentelor importante din istoria formației, bazate pe mărturiile colaboratorilor, prietenilor și admiratorilor grupului.

În perioada 17-20 mai se va desfășura o preselecție pentru selectarea unor interpreți și actori profesioniști sau amatori care să joace în scene ficționale din istoria Pro Musica. Candidații trebuie să fie bărbați cu vârsta între 17 și 27 de ani și să aibă minime asemănări cu membrii formației în diferite perioade ale carierei lor. De asemenea, trebuie să aibă cunoștințe minime de chitară și/sau pian. Candidații trebuie să trimită o fotografie și o scurtă prezentare pe adresa salvatipatrimoniultimisoarei•gmail.com până la data de 16 mai. Candidații selectați vor fi invitați la un interviu final care va avea loc la sediul Asociației „Student Plus” de pe Bulevardul Take Ionescu nr.40.

Pro Musica este o formație de muzică rock din Timișoara înființată în anul 1973 de Ilie Stepan. Rockul baroc, singurul album de studio al formației, a fost înregistrat în 1988.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004749 (s)