News Flash:

Veste bună din partea Ministerului Finanțelor pentru firmele mici!

Se lucrează la o aplicaţie simplificată pentru firmele mici care nu au un volum mare de facturi

22 Februarie 2024
121 Vizualizari | 0 Comentarii


Ministerul Finanțelor dezvoltă o aplicație simplificată destinată firmelor mici, care nu generează un număr mare de facturi. Această aplicație urmează să fie lansată la începutul lunii martie, conform declarațiilor ministrului Finanțelor, Marcel Boloș.

„Fiecare discuţie şi fiecare îmbunătăţire adoptată au ţinut cont de nevoile semnalate de contribuabili. Avem deja o serie importantă de actualizări, din care reamintesc: a fost introdusă şi funcţia de autofacturare, platforma nu mai poate înregistra aceeaşi factură de mai multe ori, a fost introdusă filtrarea pe criterii specifice, descărcarea facturilor se poate face direct în PDF, a fost rezolvată problema zecimalelor şi lista continuă.

Acum lucrăm la o aplicaţie simplificată pentru firmele mici care nu au un volum mare de facturi, pe care o vom lansa la începutul lunii martie. Am spus de la bun început că sistemul este unul perfectibil şi că ne-am angajat să fim flexibili şi receptivi la feedback, iar toate aceste modificări demonstrează această deschidere de a face implementarea cât mai accesibilă”, a declarat ministrul Marcel Boloş.


Potrivit unui comunicat de presă emis de Ministerul Finanțelor, în cadrul implementării obligatorii a sistemului RO e-Factura începând cu 1 ianuarie 2024 în relația business-to-business (B2B), până în prezent au fost înregistrate cu succes aproximativ 40 de milioane de facturi în sistemul e-Factura, însumând în total 397 miliarde de lei.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005865 (s)