News Flash:

Se face documentatia pentru modernizarea drumului judetean Targoviste - Babsa

1 Iunie 2022
282 Vizualizari | 0 Comentarii
drum in lucru

Drumul judetean pietruit dintre satele Targoviste si Babsa va fi modernizat, iar ulterior se va realiza o legatura pe traseul dintre comunele Ghizela - Balint - Belint. Momentan se face documentatia necesara realizarii drumului.
 
 
Drumul judetean 609 H este un drum de aproximativ 2,5 km care leaga localitatile Targoviste si Babsa. Serviciile necesare pentru realizarea studiului de fezabilitate si proiectului tehnic sunt cuprinse in bugetul pe 2022 al CJ Timis. Institutia a alocat din bugetul propriu 320.000 de lei.

„In data de 20.05.2022, a fost postat in Sistemul electronic de achizitii publice (SEAP) anuntul privind atribuirea Contractului de servicii pentru investitia: Modernizare DJ 609H Targoviste – Babsa (cca.2,5 km), firma castigatoare fiind S.C. IRICONSTRUCT S.R.L. (firma profesionista, cu care am colaborat si noi la alte cateva proiecte). (…) Durata contractului prevede realizarea proiectarii (S.F. + P.T.) in termenul de 110 zile lucratoare, la care se adauga termenele legale privind exproprierea terenurilor afectate necesare efectuarii lucrarilor de modernizare a drumului judetean daca este cazul”, anunta reprezentantii Primariei Belint.

Dupa ce va fi modernizat, drumul va face posibila legatura intre comunele Ghizela – Belint – Balint.


Topul autoturismelor preferate de romani in 2021
In acest an CJ Timis a mai alocat bani si pentru realizarea documentatiilor pentru urmatoarele drumurile judetene: Parta – Petroman, Sag – Sanmihaiu Roman, Biled – Iecea Mica, Ohaba Romana – limita judetul Arad, Mosnita Veche – Giroc si Cosava – Luncanii de Sus.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006044 (s)