News Flash:

Patru unitati de invatamant din Timisoara au primit titlul de „scoala europeana”

1 Iunie 2022
356 Vizualizari | 0 Comentarii
scoala europeana

Dupa doi ani de pandemie in care competitia nu a fost organizata, in acest an trei licee si o scoala din Timisoara au obtinut titlul de „scoala europeana”.
 
 
Titlul este valabil 3 ani, iar aceasta distinctie o au si Colegiul Economic „F.S. Nitti” si Liceul Tehnologic „Valeriu Braniste” – Lugoj. In acest an au primit acest titlu Liceul „Grigore Moisil” Timisoara, Colegiul Tehnic „Emanuil Ungureanu”, Scoala Gimnaziala nr. 16 si Colegiul National Pedagogic Timisoara.

Competitia „Scoala Europeana” se adreseaza tuturor unitatilor de invatamant preuniversitar implicate in programele europene din domeniul educatiei si formarii profesionale Erasmus+. Se evalueaza calitatea managementului scolar si impactul activitatilor derulate in cadrul scolii.


Noi scumpiri - Alimentele pentru care romanii vor plati mai mult
Competitia a fost lansata in 2004 pentru sprijinirea eforturilor Romaniei de integrare in Uniunea Europeana. Competitia pentru obtinerea certificatului „Scoala Europeana” este recunoscuta de institutiile europene ca un bun exemplu de sustinere si valorizare a parteneriatelor scolare dezvoltate in cadrul programelor europene din domeniul educatiei si formarii profesionale.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005128 (s)