News Flash:

Scoala gimnaziala Lenau, fostul colegiu Mincu, va fi reabilitata. Investitie de peste 7 milioane de lei

31 Mai 2022
399 Vizualizari | 0 Comentarii
Ion Mincu

 

Inca o scoala din Timisoara intra in reabilitare. Elevii si profesorii gimnaziului de la Liceul „Nikolaus Lenau” vor avea conditii mult mai bune pentru desfasurarea activitatii.
 
 
Municipalitatea a anuntat, luni, ca a fost desemnat prin licitatie constructorul care va reabilita cladirea din str. Gheorghe Lazar nr. 22-30, unde a functionat Colegiul Tehnic „Ion Mincu”. De cativa ani, aici functioneaza gimnaziul Liceul Nikolaus Lenau.

Cladirea, finalizata in 1975, necesita lucrari de reparatii si modernizare pentru a asigura conditii bune de desfasurare a activitatilor scolare. Sunt vizate urmatoarele lucrari de interventie: refacerea completa a instalatiilor; realizarea izolarii termice a cladirii pentru cresterea eficientei energetice: recompartimentari si amenajarea grupurilor sanitare; inlocuirea tamplariei interioare; zugraveli interioare si exterioare; inlocuire pardoseli si altele.


Scoala va fi dotata cu un sistem de protectie antifurt, cu sistem de supraveghere video si de alertare pentru intrarea prin efractie.

„Reabilitarea cladirii Liceului Teoretic Nikolaus Lenau, fost Colegiul Ion Mincu, va costa 7,1 milioane de lei fara TVA si va fi realizata de asocierea T.T.& Co SOLARIA GRUP – lider de proiect si SC Euras SRL – asociat. Durata reabilitarii va fi de 18 luni”, au precizat reprezentatii municipalitatii.

Primaria Timisoara are in administrare peste 300 de cladiri in care functioneaza unitati de invatamant, cantine si internate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006326 (s)