News Flash:

Staruri ale muzicii internaționale vor concerta în premieră în orașul de pe Bega

Se fac ultimele pregătiri pentru „Timișoara 2023 la nesfârșit”

4 Decembrie 2023
137 Vizualizari | 0 Comentarii


Vedete ale scenei muzicale internaționale sunt așteptate la Timișoara pentru a marca închiderea anului ca Capitală Europeană a Culturii. În cadrul evenimentului „Timișoara 2023 la nesfârșit”, care se află în faza finală de pregătiri, staruri internaționale vor susține concerte în premieră în acest oraș de pe malul Bega. În plus, în Piața Unirii este planificat un spectaculos show aerian.

„Jessie J, Róisín Murphy, Katie Melua, Delia, Sonics, EMAA, Klangphonics, unii dintre cei mai apreciați artiști ai momentului vor urca pe scena evenimentului „Timișoara 2023 la nesfârșit”, în Piața Unirii din Timișoara”, a transmis Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara.


Mai exact, vineri, 8 decembrie, de la ora 19:55, pe scena evenimentului va urca Delia. În deschiderea concertului, începând cu ora 19:00, publicul va avea ocazia să îi asculte pe Klangphonics, un trio german specializat în producția și interpretarea live a muzicii electronice. De la ora 21:10, pentru prima dată în Timișoara, va urca pe scenă Katie Melua, una dintre cele mai de succes cântărețe din Marea Britanie, cu peste 11 milioane de albume vândute și peste 56 de premii de platină.

Seara se va încheia cu un spectacol aerian susținut de trupa italiană Sonics, începând cu ora 22:15. Aceasta este una dintre primele trupe din lume specializate în teatrul acrobatic aerian, formată din gimnaști, dansatori și atleți bine pregătiți, care colaborează pentru a crea coregrafii acrobatice și spectacole aeriene inovatoare pe aparate de scenă speciale și originale de concepție proprie. Trupa Sonics a participat la evenimente majore, precum ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Torino din 2006 și ceremonia de deschidere a Stadionului Olimpic din Kiev pentru Campionatul European de Fotbal din 2012.

A doua zi, sâmbătă, 9 decembrie, spectacolul în Piața Unirii continuă, începând cu ora 19:00, cu concertul artistei EMAA. Vocea sa distinctivă i-a adus colaborări cu cei mai apreciați artiști din țară, inclusiv Carla’s Dreams și The Motans, rezultând piese care au dominat topurile radio pentru multiple săptămâni. De la ora 20:00, Róisín Murphy va captiva publicul cu prezența sa scenică aparte. Seara se va încheia cu un concert oferit de Jessie J, și ea pentru prima dată în Timișoara, care va urca pe scenă de la ora 21:15. Jessie J este câștigătoare a mai multor premii Brit și nominalizată la premiile Grammy, având peste 1,5 miliarde de stream-uri, numeroase albume de aur și platină și 23 de milioane de înregistrări vândute până în prezent.

Programul complet al evenimentului „Timișoara 2023 la nesfârșit” poate fi consultat AICI!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005987 (s)