News Flash:

Eveniment unic la Timișoara

Patru mari nume ale scenei rock timișorene vor cânta joi, 7 decembrie 2023, la Iulius Town Timișoara

4 Decembrie 2023
139 Vizualizari | 0 Comentarii

Flight Festival propune timișorenilor o final de an excepțional, prin intermediul unui concert de excepție intitulat „Rock for Life”.

În săptămâna încheierii simbolice a programului Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în 2023, este planificată o călătorie prin istoria muzicii rock din Timișoara și o celebrare a luptei pentru libertate. Evenimentul „Rock for Life” se anunță a fi unic, aducând în prim-plan trupe legendare care au lăsat amprenta în istoria muzicii românești.

Patru nume de referință ale scenei rock timișorene, respectiv PHOENIX, CARGO, IMPLANT PENTRU REFUZ și MIRCEA BANICIU, se vor reuni pentru a concerta într-o singură seară, joi, 7 decembrie 2023, începând cu ora 19.00. Locul desfășurării evenimentului va fi parcarea VIP (UBC3) din IULIUS TOWN TIMIȘOARA, iar concertul va avea un scop umanitar.

„Pe lângă valoarea simbolică, muzicală și emoțională, concertul <> are, așa cum sugereză și numele, un scop umanitar deosebit: ajutarea pacienților de la Spitalul Județean Timișoara, în această perioadă grea, în care finanțarea spitalelor este insuficientă.  Vă invităm să ne fiți alături și să sprijiniți, cu ocazia acestui eveniment deosebit, prin Asociația pentru ATI Aurel Mogoșeanu Timșoara, pacienții spitalului județean. Generozitatea dumneavostră va împlini întocmai sensul numelui acestui concert contribuind, în modul cel mai direct, la salvarea vieților semenilor noștri”, declară prof. univ. dr. Dorel Săndesc, directorul Spitalului Județean Timișoara.

Și pentru că tema acestui an, în care Timișoara a fost desemnată Capitală Europeană a Culturii, a fost "Shine your light – Light up your city! / Luminează orașul prin tine!", un spectacol fabulos de drone intitulat "Light up the sky!" va completa programul, iluminând cerul și aducând bucurie spectatorilor.

„250 de astfel de aparate luminoase vor anima cerul, într-un show captivant și impresionant. Acestea vor zbura simultan și vor fi programate să execute mișcări coregrafice și imagini reprezentative pentru Timișoara și anul Capitalei Culturale Europene”, menționează Vlad Gârboni, co-fondator al Fundației FLIGHT FESTIVAL.

Spectatorii pot să facă donații, dar intrarea este liberă.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008667 (s)