News Flash:

Atenție, liceeni timișoreni!

Se fac înscrieri la Tabăra Urbană de Film CinEd 2.1

17 Iunie 2024
109 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto expressdebanat ro

Liceenii din Timișoara au șansa să învețe despre film și să lucreze alături de profesioniști la crearea unui scurtmetraj în cadrul unei tabere de film. Tinerii pasionați de filmmaking își pot dezvolta cunoștințele și abilitățile la Tabăra Urbană de Film CinEd 2.1, unde vor face parte dintr-o echipă de filmare și vor participa la producția unui documentar, alături de profesioniști din industrie.

„Tabăra Urbană de Film CinEd 2.1 este un program educațional inspirat de Revoluția din ‘89, organizat de Asociația Culturală Contrasens, la Timișoara, ce își propune să ofere elevilor pasionați de film, artă și istorie oportunitatea de a explora conceptele de libertate, democrație și participare prin vizite ghidate, proiecții de film, exerciții de cercetare și creație, cursuri de comunicare audio-vizuală”, declară organizatorii.

În cadrul atelierelor, tinerii vor învăța despre storytelling și scriere creativă, regie și analiză de film, imagine și sunet. Programul taberei include și o perioadă de documentare personală, filmare, montaj și post-producție. Împreună cu mentori din domeniu, elevii vor realiza un scurtmetraj documentar de tip eseu, care va fi prezentat în cadrul festivalului Taifas – festival de film și artă balcanică.

Vor avea la dispoziție două săptămâni pentru a-și realiza materialul, intervenind în film la nivel de scenariu, echipa de proiect fiind zilnic disponibilă pentru consultație și îndrumare. Liceenii interesați să învețe despre film și să lucreze alături de experți se pot înscrie până pe 23 iunie, completând un formular. Tabăra este gratuită.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005945 (s)