News Flash:

Campionatului European Sub 21 are loc în România și Georgia

Meciuri CE Sub 21 se joacă la Cluj-Napoca și la București

29 Martie 2023
353 Vizualizari | 0 Comentarii

Șapte meciuri din Campionatul European U21 se vor disputa la Cluj-Napoca și alte opt la București. Cele mai mari două orașe ale României, Cluj-Napoca și București, vor găzdui pentru prima dată turnee europene.

Turneul final al Campionatului UEFA Under-21 va avea loc în perioada 21 iunie - 8 iulie 2023 în România și Georgia. România va găzdui peste 15 meciuri în faza eliminatorie. Cluj-Napoca va găzdui meciurile din Grupa D dintre Franța, Italia, Norvegia și Elveția, urmate de sferturile de finală.

Meciurile din grupa B, care includ România, Spania, Ucraina și Croația, se vor disputa la București, plus sferturile de finală și semifinalele. Meciurile se vor disputa pe stadioanele Gensea și Rapid-Julești din București, Cluj Arena și Dr. Constantin Radulescu in Cluj-Napoca.

Georgia va găzdui meciuri din Grupa C, inclusiv Germania, Anglia, Republica Cehă și Israel, meciuri din Grupa D cu Portugalia, Țările de Jos, Belgia și Georgia, urmate de două sferturi de finală, o semifinală și o finală. va avea loc un concurs.

România a intrat pentru a treia oară consecutiv în competiție și a fost extrasă pentru a doua oară datorită performanței din competiția precedentă.

Ianis Hagi, ambasador oficial al competiției și reprezentant al generației U21 care a reușit cea mai bună performanță a României la #U21Euro 2019 din Italia, a declarat: 

 "Acest turneu final va oferi românilor o experiență aparte: atât în București cât și în Cluj- Napoca vor putea asista la câte două meciuri în aceeași zi în cele trei etape din faza grupelor”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006154 (s)