News Flash:

Un nou restaurant închis

Comisarii OPC au decis să închidă temporar restaurantul Bistro 700 din Timișoara

5 Octombrie 2023
173 Vizualizari | 0 Comentarii

Restaurantul Bistro 700 din Timișoara a fost supus unei închideri temporare de către comisarii Oficiului pentru Protecția Consumatorilor (OPC) din cauza mai multor nereguli semnificative.

În timpul inspecției, administratorii nu au fost în măsură să prezinte autorizația de funcționare eliberată de Primăria Timișoara. De asemenea, restaurantul nu a putut furniza un meniu extins care să includă informații despre conținutul valorilor nutriționale ale preparatelor. Cu toate acestea, s-au constatat și alte nereguli serioase.

„Au fost identificate produse și materii prime lipsite în totalitate de elemente de identificare necesare stabilirii conformității acestora, produse ce nu erau păstrate pe masa calda la temperatura de 60 de grade. Întreg spațiul era neigienizat corespunzător, vesela și aparatura prezenta urme întărite de resturi alimentare și grăsime”, spun cei de la CRPC Vest.

Restaurantul a primit și o amendă în valoare de 10.000 de lei. După ce vor remedia deficiențele constatate și vor trece printr-o nouă inspecție din partea OPC, vor putea să-și redeschidă ușile.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005823 (s)