News Flash:

Salupa Politiei Locale din nou in patrulare pe canalul Bega. Prima captura, o hidrobicicleta

17 Mai 2022
308 Vizualizari | 0 Comentarii
politia locala

Salupa Politiei Locale a revenit din nou la apa, din weekend, la Timisoara. Oamenii legii patruleaza pe canalul Bega pentru depistarea celor care incalca normele de convietuire sociala, dar si pentru depistarea obiectelor care plutesc. Primul incident constatat, o hidrobicicleta care plutea in deriva si punea in pericol circulatia pe canal.
 
 
Salupa a fost introdusa in patrulare inca din weekendul ce tocmai s-a incheiat. Politistii locali care fac parte din echipaj patruleaza pe canalul Bega pentru monitorizarea cursului de apa dar si a malurilor. Oamenii legii sunt atenti la cei care deranjeaza ordinea si linistea publica, dar si la obiectele care plutesc pe cursul canalului.

„Chiar din primul weekend de patrulare, politistii locali au intervenit la un incident care punea in pericol siguranta circulatiei. Acestia au observat plutind in deriva, in zona turbinelor de la Uzina de Apa, o hidrobicicleta. In urma verificarilor s-a stabilit ca aceasta apartine unei societati comerciale, fiind desfacuta, in noaptea de sambata spre duminica, de persoane necunoscute din zona Catedralei si fiind ulterior abandonata. Mijlocul de deplasare a fost preluat de politistii locali si a fost predat proprietarului”, transmit politistii locali.

Salupa a intrat in dotarea Politiei Locale inca din 2017. Echipajul patruleaza vara pe canal si alerteaza patrulele politiei locale care supravegheaza zonele apropiate canalului Bega.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005832 (s)