News Flash:

S-a redeschis centrul de vaccinare de la Sag. Cetatenii se pot imuniza doar cu ser de la Pfizer

4 Octombrie 2021
889 Vizualizari | 0 Comentarii
vaccin covid

S-a redeschis un centru de vaccinare in Timis, la Sag, de luni, 4 octombrie, in urma unei hotarari a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta. Aici se imunizeaza cu ser Pfizer.
„A fost adoptata o hotarare in baza careia s-a aprobat schimbarea temporara a destinatiei actuale a spatiului proprietatea primariei Comunei Sag, situat in localitatea Sag, strada a VIII – a, nr. 13 – 15, din incinta Caminului Cultural, in vederea organizarii unui centru de vaccinare impotriva COVID 19, incepand cu data de 04.10.2021”, se anunta in hotararea Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta de vineri, 1 octombrie.

Centrul din incinta caminului cultural din Sag a fost si in trecut centru de vaccinare cu ser AstraZeneca. De luni, 4 octombrie, aici se imunizeaza cu ser Pfizer. Centrul functioneaza luni, miercuri si sambata in intervalul 14-20.

Localitatea Sag este in carantina de noapte saptamanala de sambata, 2 octombrie. Aici magazinele se inchid la 22, iar deplasarile sunt interzise dupa ora 20, cu exceptia unui motiv intemeiat justificat prin declaratia pe propria raspundere. De asemenea, persoanele vaccinate sau trecute prin boala sunt exceptate de la interdictiile orare, in baza certificatului verde.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005931 (s)